Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ξέχασαν σε µπαρ το σενάριο του νέου Χάρι Πότερ!

Η ιστορία θυµίζει σενάριο µε αστυνοµική πλοκή, αλλά είναι η πραγµατικότητα όπως όλα τα απίθανα σενάρια. Το σενάριο της τελευταίας ταινίας Χάρι Πότερ («Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου») βρέθηκε παρατηµένο µέσα σε ένα µπαρ κοντά στα στούντιο όπου γυρίζεται η ταινία (στο Χαρτφορντσάιντ της Βρετανίας). Λέγεται µάλιστα ότι το σενάριο έχει υποστεί πολλές αλλαγές σε σχέση µε το βιβλίο και ότι ο φάκελος µε τον οποίο παραδόθηκε στην εφηµερίδα «Τhe Sun» έγραφε «Ρrivate and Confidential» («Ιδιωτικό και Εµπιστευτικό»).

Σύµφωνα µε το δηµοσίευµα, οι υπεύθυνοι των στούντιο έδωσαν αµέσως εντολή να διεξαχθεί έρευνα και να διαλευκανθεί πώς το τοπ σίκρετ σενάριο έµεινε παρατηµένο στο µπαρ. Η εξήγηση που δίνεται είναι τόσο απλή ώστε εγείρει υποψίες.

Οι πανηγυρισµοί για την καλή πορεία των γυρισµάτων και την επίτευξη των στόχων που αφορούσαν συγκεκριµένα dead lines έδωσαν στην παρέα... φτερά. Τα φτερά έφεραν απανωτά σφηνάκια και µπίρες «και πολλά γέλια» (όπως λέει αυτόπτης µάρτυρας), ενώ επειδή ερχόταν και Πάσχα ο εορτασµός ήταν ακόµα πιο πανηγυρικός. Ο άνθρωπος που βρήκε το σενάριο και το παρέδωσε στη «Sun» έλεγε: «Δεν πίστευα στα µάτια µου. Τα ξέρω τα παιδιά που δουλεύουν στην ταινία και ξέρω ότι έρχονται εδώ για να πιουν το ποτό τους, αλλά µου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι ξέχασαν το σενάριο».

Ανακτήθηκε από http://www.tanea.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
blog comments powered by Disqus